Storken er landet!

Fra idé til perler..

Hvordan laver jeg mine egne mønstre? Det er et spørgsmål jeg ofte får, og faktisk lidt svært for mig at svare på.. Jeg har dog prøvet at uddybe det en smule..


De af jer der følger med på Instagram kunne se i min story for et par dage siden, at vi var kørt en tur til Fjord & Bælt i Kerteminde. Deres lækre center fyldt med danske havdyr, finder man kun 20min efter storebæltsbroen, og vi var vilde med hvert et minut vi brugte hos Fjord & Bælt.

img_5917

Når jeg skal lave et perlemønster beslutter jeg mig først og fremmest for hvad der skal laves, og går derefter igang med at finde billeder der kan give mig idéer og inspiration til mit perledesign.

img_5919

Da jeg besluttede mig for at lave et utraditionelt dyr til min bog ‘PERLEDYR’ faldt min kærlighed på Freya som bor i sit store anlæg hos Fjord & Bælt. Hun er et marsvin, og en af de smukkeste skabninger vi har i de danske farvande – Hvis du spørger mig!

Fjord & Bælt var så søde at svare på alle mine spørgsmål vedr. marsvinet, og tilmed sende billeder så jeg kunne designe mit helt eget søde marsvin.

img_2722

Efter ‘PERLEDYR’ udkom fik vi billetter tilsendt i gave af Fjord & Bælt, så vi kunne køre over og møde alle de mega venlige mennesker bag centeret, og ikke mindst – Hilse på fineste lille Freya!


Vi, børnene især, fik en fantastisk oplevelse sammen med Freya, hvor der blev trænet, fodret og nusset. Forinden havde vi fisket efter krabber, holdt søstjerner og set alle sælerne blive fodret også.

img_5961 img_5995 img_6044

Så alt i alt synes jeg virkelig jeg fik professionel hjælp til mit design af marsvinet, og min dybeste anbefaling lige fra hjertet til Fjord & Bælt! – Dem besøger vi igen inden længe!


Mangler du din helt egen ‘PERLEDYR’ kan du kigge nærmere på min forhandlerliste HER


img_1768

3 kommentarer

 • Maja

  Jeg er en af dem, der har stillet dig det spørgsmål, og da jeg så teaseren på Facebook, glædede jeg mig til en trin for trin-guide med billeder. Men ak, jeg blev mødt af en reklame for Fjord & Bælt. Det ville være så dejligt, hvis du ville lave et indlæg med billeder fra processen, altså hvordan mønsteret ser ud undervejs (med diverse forsøg) og til slut ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krea By Anja Takacs

   Indlægget gik ud på at forklare hvor jeg finder min inspiration, og hvor jeg får hjælpen fra til mine mønstre.. Når jeg designer et mønster prøver jeg mig frem med perlerne – nogen gange i flere timer, men jeg kan ikke beskrive præcist hvad jeg gør, da jeg for det meste ‘bare’ sætter perlerne der hvor jeg føler de skal sidde.. ❤️😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Tak for svar ☺ Så misforstod jeg intentionen med indlægget, det beklager jeg. Men jeg gad stadig godt, at du ville prøve at lave et indlæg, hvor du har taget billeder undervejs, så man kan se selve perleprocessen 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storken er landet!