Nem bordpynt til jul

Lidt mere end bare en gave

Jeg har tænkt over hvordan man kan pakke julegaverne smukt og personligt ind, uden de helt store udgifter og på et kreativt niveau alle er med på! Hjemme hos os pakker vi ind i god tid, og gaverne får derefter lov til at pynte under juletræet en uge eller to inden juleaften.


Gave

Børnene og jeg har leget lidt med trylledej, for at lave søde vedhæng samt navneskilte til pakkerne. De er bagt, spraymalet og drysset med lidt glimmer..

Trylledej

img_1169

Det har både været hyggeligt og sjovt for dem at få hænderne dejen, og nu hvor gaverne ligger under træet, er de ret stolte af vores fine indpakning.

På alle pakker har vi sat smukke julemærker fra Julemærkefonden! De kan bl.a købes i Føtex i flere varianter og størrelser. Dem er vi ret vilde med! Og der sidder virkelig mange børn i Danmark som har brug for vi køber dem!

img_1171

img_1172

Opskriften på vores trylledej finder du nedenfor, så kan I selv gå i det kreative hjørne og lave pynt til pakkerne, eller måske en lille julegave til bedsteforældrene?

Adrian og Melanie fik ihvertfald tryllet små pindsvin frem..

Pindsvin

(Ja ja, jeg hjalp til, men de var med hele vejen!) Dog har de fået en omgang spraymaling, som var det eneste de ikke var med til..


1481896549023

Rigtig god fredag! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Spørg løs hvis du har spørgsmål

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem bordpynt til jul