I gik jo amok!

Min app er nomineret til en pris!!

 

Nu kunne jeg endelig få lov at fortælle jer, om den skønne nyhed jeg har fået!

Jeg opfordrede for et par måneder siden alle jer der følger med hos mig, til at nominere min app ‘DET PERLER’ til årets app hos Børn i byen.

Hvad jeg så slet ikke havde regnet med, var at der ville blive givet totalt gas ved nomineringen, og jeg dermed havnede som nomineret i 3 kategorier – crazy!!

Jeg er nomineret i kategorierne Årets Blog, Årets ildsjæl & Årets App.


DET PERLER

Især ‘Årets App’ har en kæmpe betydning for mig! Det er fantastisk fra nu af at vide, app’en har kunne trække denne nominering til sig.

App’en var en hurtig idé jeg fik tilbage i starten af 2017, og det skulle hurtigt vise sig mange andre også synes det var en fin idé!

DET PERLER’ gik i luften i April sidste år, og fløj ganske uventet på toplisterne i AppStore – kun fordi mange af jer sad klar med mobilen!


Vind lækre præmier

Jeg ser allerede mine nomineringer som en kæmpe sejr i mit lille perleeventyr, hvor vildt er det lige I er så mange der synes lige præcis det jeg laver fortjener en pris!? – stadig overvældende!

Jeg vil dog slet ikke ligge skjul på, at en pris til app’en ville gå lige direkte i hjertet – og så er jeg ganske sikker på tudemarie her, åbner for sluserne!

Foto: Anja Ekstrøm

Hjælp app’en & jeg med en stemme i kategorien ‘Bedste børneapp

STEM HER

I deltager samtidig i konkurrencen om en masse lækre præmier hos ‘Børn i byen’ bla. Gavekort til Panduro, 4 billetter og turpas til Tivoli, samt lækkerier fra Flexa mm.


Følg med i min perleverden, & se altid nemt de nyeste mønstre via Instagram HER


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Spørg løs hvis du har spørgsmål

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I gik jo amok!