Flere søde Perledyr!

Næste stjernetegn; Tyren!

Kender du en lille tyr som ville blive glad for en sjov gave?


img_2542

Denne stjernetegnstyr er selvfølgelig holdt i samme søde udtryk, som de andre stjernetegn jeg har lavet. Samme størrelse og nogenlunde samme farver, så de passer sammen til jer der laver flere af dem..

1489315237641

Vi har sat den på Melanies værelse da hun er tyr! Men den vil også være sød at hænge lige ved siden af en vugge hos en anden lille tyr, eller give i gave til en der har fødselsdag snart måske 😍

1489315089404

Den er smadder nem at lave, og rigtig god at lave sammen med de lidt mindre børn. Jeg gør selv det at jeg laver alt det sorte først og så hjælper ungerne med af fylde ud med de farver der nu skal bruges.

1489316412173

Da min nye bog ‘Perledyr’ er lige på trapperne, vil det være lidt svært at sige hvor ofte jeg kan få lagt et stjernetegn ud til jer, men jeg skal selvfølgelig gøre det så hurtigt jeg kan! Tak for jeres tålmodighed 😉

Læs mere om bogen her!

Kan tyren bruges? Skriv endelig i kommentaren, jeg vil rigtig gerne høre hvem I laver dem til  ❤

Find mønstre til tyren og de andre stjernetegn her! 

img_1768

Hvis du vil være sikker på at se alle fremtidige mønstre jeg ligger ud, så følg bloggen!

img_1421

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere søde Perledyr!