Lucia i perler

Nem bordpynt til jul

Jeg har leget lidt med borddækning, og selvfølgelig er der perler imellem..

img_1084

På disse billeder har jeg lagt en lyskæde i midten med perlesnefnug fra ‘Julevenner’ rundt om.

Da jeg ikke ejer en eneste servietring måtte jeg igang med perlerne, så på tallerkenerne er der servietringe lavet af perler, i fire forskellige mønstre..

img_1111

Jeg synes det pynter virkelig fint, og det vil da helt sikkert imponere både store og små til jul! ..og hvor stolte vil rollingerne ikke være, hvis de kan sige de har hjulpet med at gøre julebordet smukt! ❤️

Sådan gør du


•Mønstret laves på en sekskantet stor plade i MIDI perler.  (Mønstrene er i bunden)

•Stryg godt på begge sider, og tag perlepladen af pladen imens den stadig er helt varm og blød.

• Fold enderne sammen så de danner en cirkel, og skyld perlepladen med koldt vand imens du holder på enderne.

img_1140

Det kolde vand gør den stivner med det samme, og vil derfor blive i den form du holder den i.

Servietringene sættes til tørre på en serviet, og er klar til brug 15 min efter.

img_1108

img_1097

Jeg har her rullet en serviet og sat en gren eucalyptus ind i, det giver bare noget virkelig fint!

Mønstrene finder du her!

Rigtig god perlelyst! ❤️

3 kommentarer

 • Lene Petersen

  Hej Anja,
  Jeg har lige lavet det snefnug med “huller” i remmen, jeg synes ikke umiddelbart at jeg har kunne få enderne til at hænge sammen. Jeg strøg på begge sidder og mens den var varm og blød bøjede jeg den rundt, det gav det resultat at ved de yderste huller at de har lavet et knæk og er ikke sikker på at samlingen er helt samlet. Har jeg gjort noget forkert eller kræver det bare øvelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krea By Anja Takacs

   Mine ender samles heller ikke helt, de er lidt åbne bagpå, hvilket også gjorde det nemmere at få en stil eller en blomst med ind i ringen 😊 Hvis de knækker eller åbner sig er der strøget for lidt på en af siderne 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Petersen

   Okay, så må jeg bare prøve igen 🙂
   For at give dem et fint bøj, lægger du dem så rundt om noget eller bøjer du den med hånden?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lucia i perler