Du kan stadig nå det!

Nyt i app’en!

Idag har jeg lavet mit, til dato, mindste Perledyr!

På Instagram spurgte jeg på et opslag i går, hvilke mønstre der ville være gode at få ind i app’en. Heldigvis var der et par stykker der svarede elefanter, for dem havde jeg allerede i tankerne!


img_4898

Jeg ville gerne skabe en lille elefant familie, der går efter hinanden og holder fast i halerne.

Hver elefant laves på kun én kvadratisk plade, men sætter man dem korrekt efter hinanden, ligner det de holder fast i halerne.

Der er lun brugt 4 farver, én plade og næsten ingen tid!

img_4894

Havde vi stadig en pusleplads herhjemme, var det helt sikkert der de skulle sidde, men Mellie blev dog også meget glad for de små elefanter oppe over sit skrivebord.. især den mindste blev udnævnt som ‘ekstra cute’!! 😍

De 4 elefanter er lagt i min app; ‘Det Perler‘. Har du ikke allerede hentet app’en kan du finde den HER!

1496856939468

I app’en kommer der løbende nye mønstre og jeg tager rigtig gerne imod ønsker! ❤️

img_1768

4 kommentarer

 • Lone Tolder Skovmand

  Har du også lavet en elefant set forfra?! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krea By Anja Takacs

   Der kommer en lille en i min kommende bog ‘Mine første perlerier’ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er de bare fine og mega nuttet 😍
  Glæder mig til at få hentet flere grå perler.
  Synes dog det er lidt svært at tyde hvornår det er en hvid perle og hvornår det bare er selve pladen, Som feks. ved babyelefantens hale – min datter på 8 har en del gange fået sat en hvid perle på hvor det egentlig bare er pladen der er er hvid. Kunne du måske gøre det nemmere at tyde 😬
  Når det er sagt er jeg dybt for elsket i hele familien 🐘🐘🐘🐘❤
  Min søn er lige startede i børnehave på giraf stuen og det kunne være så fint at lave noget i perler til fødselsdag med små giraffer og evt. blæksprutter da det er næste stop 😊
  Tak for en fantastisk app 😘
  Kh Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krea By Anja Takacs

   Det er jeg helt klar over ja! I må endelig spørge hvis I er i tvivl.. Jeg arbejder på en anden løsning, som måske ser dagens lys i fremtiden, så de hvide og sorte bliver nemmere at tælle.. Ligesom i den nye bog 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan stadig nå det!