Jeg er et hashtag!

Vil du kreashoppe?

img_9413

Skal der fyldes op i den kreative skuffe, det kreative skab, eller er du én af de heldige der har et kreaVÆRELSE måske!?

Så har jeg lavet lidt lækkerier sammen med Hobbygaarden-Kaas!

affiliate


Hobbygaarden-Kaas giver dig 5% på hele din ordre, hvis du handler for mere end 100kr, og så er der lav fragt fra kun 29kr!

Jeg har selv bestilt en omgang Hama MIDI perler, da jeg jo skal have et solidt lager til produktionen af den nye bog.. (den skal jeg nok snart komme med en status på)

Jeg lagde også lige mærke til de har tilbud på de smarte photopearls sæt. Med disse kan du lave dine egne billeder om til perler, og lave billeder til dig selv og gaver til andre..

1484850948047

Og..

Så har vi selvfølgelig tænkt at forkæle én af jer lidt mere, for blandt alle bestillinger denne weekend, bliver der trukket lod om en lækker perlepræmie!!

1484847601493

Nemlig en kæmpe spand med 10000 perler og ‘Perlevenner’

Så kan du virkelig få gang i en masse kreativ tid derhjemme, om det er alene, sammen med børn eller veninder, så er perler bare fantastisk at hygge med..

For at deltage skal du trykke på nedenstående billede og shoppe de ting hjem du ønsker. Alle bestillinger tæller med uanset beløbet der handles for..

img_1810

Vinderen bliver fundet på mandag, og bliver kontaktet direkte.

HUSK koden: RABAT-1.4.17 – så du får dine 5% med!

Rigtig god weekend!

img_1768

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Spørg løs hvis du har spørgsmål

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er et hashtag!