I gik jo amok!

Lad os lige blive enige om at tilbud er godt, og det er smadder fedt at spare penge!


Send flere bøger!

Jeg havde dog aldrig troet at når denne weekend var omme, ville jeg være lagt ned i perlebogsbestillinger! I var jo åbenbart top sulte efter perlebøger, så jeg skal love for i tømte mit lager – og mere til..

Det er lige før jeg er bange for alle de ekstra bøger jeg har bestilt fra forlaget, også bliver pakket og sendt igen, så snart de ankommer!


Støt din forfatter!

  Jeg kan kun give jer et kæmpe rungende TAK for at I vælger at støtte min perlebiks! Det gør I ved at købe bøgerne direkte hos mig, så den forhandlerfortjeneste boghandleren normalt ville få,  tilfalder mig – udover de royalties jeg som forfatter selvfølgelig får for alle bøgerne. Den fortjeneste giver lidt ekstra lommepenge på firmakontoen, og får med mine samarbejdspartnere møllen til at dreje rundt.


  Haps haps.. nu skal vi lave perler!

  I alt hapsede I 163 bøger denne weekend!

  Jeg skal gerne indrømme det er langt mere end jeg havde forstillet mig – så næste gang jeg sætter gang i gode tilbud, så skal jeg da lige huske at have et solidt lager herhjemme på perlekontoret!


   Jeg pakker og får sendt så hurtigt jeg kan, så alle jer der har shoppet kan have gang i perlerne inden længe!