Lidt om perle Anja

Der er nu kommet lidt nye billeder af mig her på bloggen, på facebooksiden samt Instagram.

Da jeg synes det hele gerne måtte se lidt mere lækkert ud, fik jeg dygtige Anja Ekstrøm til at knipse lidt billeder af mig. Jeg er ikke den helt store fan af, at stå foran kameraet, men jeg er smadder glad for de nye billeder.

78750403-400c-4d92-acd7-1537b108e840

  Anja Ekstrøm photography

  Jeg synes de er naturlige, de viser mig lige som jeg er – hende den anden Anja er altså sej!


  10 hurtige

  1. Jeg er en 30 årig mor til to, og lykkeligt gift. Min mand Kenneth og jeg kan fejre 10års ‘jubilæum’ til maj!

  2. I slutningen af 2015 lagde jeg mit første perlemønster på de sociale medier, og har derfra bygget min virksomhed ‘Krea by Anja Takacs’ op.

  3. Jeg lever af at lave perlemønstre. Jeg lever af mine bøger, min app, bloggen og events. Jeg elsker det, og føler jeg burde takke nogen for det hver dag.

  4. Kreativitet driver mig – hvert eneste like og søde kommentar jeg får fra jer på mine projekter, driver mig til endnu mere.

  5. I December flyttede vi i hus i Vallensbæk. Vi boede dog også i Vallensbæk før flytningen – vi flyttede 200 meter

  6. Jeg er i den grad mørkerad, og kommer nok aldrig over det

  7. Jeg ser mig selv som virkelig positiv! Jeg har det bedst hvis glasset altid er halvt fyldt! Jeg lader mig påvirke alt for meget af andre til tider

  8. Min morfar er afroamerikansk og bor i North Carolina, min mor er derfor mulat – derfra har jeg min lidt mørkere hudfarve.

  9. Til dato har jeg udgivet 4 perlebøger. Det er et virkelig stort projekt med hver eneste bog – og den bedste betaling er alle jeres billeder med børn og familier der laver mine mønstre ❤️

  10. Jeg bliver ofte spurgt om jeg ikke snart løber tør for perleidéer – det tror jeg ikke Jeg har masser idéer og sjove tanker, og jeg er måske heller ikke helt færdig med at lave bøger..

  Anja Ekstrøm Photography

   Anja Ekstrøm Photography

   img_1768