Milepæl i mit perleimperium

Der bliver i den grad taget store beslutninger for tiden..


img_1948

  Jeg er gået lidt stille med dørene, men har nu mod og selvtillid til at turde tage springet og gå 100% selvstændig som forfatter og blogger.

  Min faste stilling er opsagt fra d. 30/6 og jeg her derefter kun min virksomhed ‘Krea By Anja Takacs’ at se til. CRAZY!

  Det er selvfølgelig rigtig godt nyt, da jeg nu vil kunne udvide min virksomhed meget mere og lave endnu flere mønstre og nye ting til jer..

  1494509292420


   Jeg kan tilføje jeg til at begynde med er blevet kontaktet af en ny samarbejdspartner, som der i mine øjne er én af mastodonterne indenfor hobbyverdenen!

   img_5415

    Jeg er blevet spokesperson for Panduro.

    Panduro vil fremover sponsorere materialer til mig, dermed skal jeg ikke bekymre mig om hvad der mangler i Krea-skabet, men kun tænke over hvad det næste kreative projekt til jer skal være! ..og det bliver lækkert!

    Panduro vil selvfølgelig derfor også fremgå i mange af mine fremtidige opslag og indlæg, hvilket også gør det nemt for jer at få fat i de materialer jeg bruger til både perlerier, men også almindelige DIY projekter.

    Jeg vil pointere jeg nøje udvælger hvem jeg vil samarbejde med, og jeg vil altid kun vælge butikker jeg selv elsker at handle hos og kan stå inde for – så sponsorerede opslag endelig ikke virker påtaget!

    1497633598365

     Jeg glæder mig til at tage jer med videre på min rejse..

     img_1768