Sådan ser min kommende bog ud!

  ENDELIG! Endelig har jeg mulig for at vise jer lidt mere, og fortælle mere om hvorfor den kommende bog ‘MINE FØRSTE PERLERIER’ har fået en kæmpe plads i mit hjerte.

  Her er forsiden så!

   Mine første perlerier

   (Udgives 3/12)


   En mors ønske..

   Tilbage sidste år var jeg ude og afholde et perlehygge event, en mor kommer over til mig og siger, hun selv er ret vild med alle mine mønstre og hygger sig meget med perlerne. Hun var dog utrolig ked af hun ikke kunne perlehygge med hendes søn, som desværre er født med en hjerneskade.

   “Min søn kan ikke tælle, men han elsker alle de flotte farver, og er god til at sætte perlerne på pladen”

   Jeg tænkte straks der måtte kunne gøre noget, og da jeg selv har tæt familie med samme lidelse, gik det lige i hjertet. Derfra skulle der tænkes hurtigt og kreativt!

   Jeg fik sat mine tanker og idéer i orden, og præsenterede derefter mit dygtige forlag People’s Press for mine tanker – og det skulle vise sig de var med på idéen, og det kunne kun gå for langsomt!

   Én plade

   ’MINE FØRSTE PERLERIER’ er ikke mine første, men børnenes! Bogen er lavet til de yngste kreative perlefans, og så selvfølgelig til alle jer med børn der hellere vil kigge farver, end tælle perler.

   Alle bogens mønstre laves på én kvadratisk plade, der hvor bogen så adskiller sig fra min app, er selvfølgelig den rummer knap 50 nye mønstre – MEN de kvadratiske gennemsigtige plader kan ligges ovenpå bogen, og vupti så skal der kun kigges perlefarver igennem pladen.

    

   Bogens mønstre

    Jeg vil ikke røbe så mange mønstre endnu, men jeg er blevet i det jeg ved I er vilde med; nemlig dyreverdenen, som I også kan se på forsiden! Vi skal blandt andet svømme lidt i havet, en tur på safari, på bondegårdstur, svæve frit i fantasiverdenen og meget mere.

     Jeg skylder alle jer der har ønsket en bog til de mindste et stort tak for at presse på, og overtale mig til at denne bog skulle blive virkelighed.

     Tak fordi du læste med så langt

      


      Følg mig på Instagram