Andre der kender en Pony fan?

Andre end mig der har My Little Pony groupies derhjemme?

Vores datter på 6 år er besat af de små søde ponyer og deres historier, hvilket gør at dagens kreahygge har bragt enorm lykke!


Igår sagde Melanie at hun altså synes det var kedeligt at lave perler!! Jeg gav hende ret, for alt vi laver for tiden er mine mønstre og ting som jeg gerne vil have lavet.. Så derfor fandt vi frem til disse søde ponyer på Google, vi har lavet dem lidt om så vi synes de var sødest, og jeg har tilpasset dem så de alle kun kan laves på en enkelt plade.. (tilføjer lige endnu engang; det er fundet på Google! Mønstrene er blot lavet lidt om så datteren mente de kunne godkendes! Og så har jeg selvfølgelig tegnet dem op til jer andre, så de er nemme for selv de mindste at tælle efter)

1485694603480

Håber der sidder masse børn som vil blive glade for dem, de er smadder nemme at lave, og børnene bliver jo super stolte når de kan selv ❤

img_1998

img_2020

                                   img_1768