Er du medlem af Perleklubben kan du logge ind her

kr. 0.00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

kr. 0.00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

TAK FORDI DU KIGGER MED!

Jeg er en kreamor som elsker at bruge alt for meget tid på nye DIY projekter og kreative småting. Herhjemme perler vi en del, det er ingen hemmelighed, dog nyder jeg også at opgradere værelser, have og stue hele tiden!

Jeg er gift med Kenneth og vi har sammen Melanie fra 2010 og Adrian fra 2012. Vi bor i et rækkehus i Vallensbæk, hvor jeg driver min perlebiks fra.

Krea By Anja Takacs er min virksomhed, som jeg knokler fuldtid på at holde igang og gøre udvikle.

For omkring 7 år siden lagde jeg mit første perlemønster op på de sociale medier, og derfra gik det stærkt! Hurtigt fik jeg oprettet denne blog og min Instagram profil blev til min nye perleverden – hvor I selvfølgelig er velkommen til at følge med.

De sidste 6 år har været 6 fuldstændig vilde år for mig, jeg har i samarbejde med både forlaget Dreamlitt, People’s Press & Grønningen1, udgivet hele 11 lækre perlebøger. Samt siden 2022 startet min egen samling af e-bøger, som idag rummer 9 fine perle e-bøger.

Fremtiden

I Oktober 2023 udgiver jeg en helt ny bog ‘PERLEJULETID’ med forlaget Grønningen1. Som er en bog med de mest magiske, hyggelig og søde juleperlerier nogensinde – den skal I glæde jer til!

Jeg håber I vil blive inspireret af at kigge med hos mig, og vil du have en bid af mit perleeventyr, og se med på daglig basis, så følg med på Instagram ved at klikke på logoet ude i siden.

Er du boghandler, eller ønsker du blot at sælge perlebøgerne i din butik, så skal du skrive direkte til mine forlag.

PERLETID – MINE FØRSTE JULEPERLERIER – PERLEUNIVERS – PERLEJULETID

GRØNNINGEN 1

kontaktperson: marianne@gronningen1.dk

PERLEDYR – PERLESJOV – PERLELEG – MINE FØRSTE PERLERIER – PERLEJUL

PEOPLE’s PRESS

kontaktperson: stp@peoplespress.dk

PERLEVENNER – JULEVNENNER

DREAMLITT

kontaktperson: fanny@dreamlitt.com

Kan du ikke vente?
så snup en e-bog, & få den sendt til din mail med det samme!
Mine mini e-bøger her på webshoppen er delt op i mindre kategorier, så du i hver e-bog får mellem 8-10 perlemønstre du straks kan gå igang med!
Kontakt

Har du spørgsmål til bøgerne, eller har du spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet, så kontakt mig på: perlerier@anjatakacs.dk

Ønsker du et samarbejde, eller er du forhandler og ønsker at have perlebøgerne i din butik, så skriv endelig.

©Krea By Anja Takacs – Alle rettigheder forbeholdt. CVR: 38548050