TAK FORDI DU KIGGER MED!

Jeg er en kreamor som elsker at bruge alt for meget tid på nye DIY projekter og kreative småting. Herhjemme perler vi en del, det er ingen hemmelighed, dog nyder jeg også at opgradere børneværelserne hele tiden!

Jeg er gift med Kenneth og vi har sammen Melanie fra 2010 og Adrian fra 2012. Vi bor i et lille rækkehus i Vallensbæk, hvor jeg driver min perlebiks fra.

Krea By Anja Takacs er min virksomhed, som jeg knokler fuldtid på at holde igang og gøre større.

For omkring 6 år siden lagde jeg mit første perlemønster op på de sociale medier, og derfra gik det stærkt! Hurtigt fik jeg oprettet denne blog og lavet mig en facebookside, hvor I er velkommen til at følge med.

De sidste 5 år har været 5 fuldstændig vilde år for mig, jeg har i samarbejde med både forlaget Dreamlitt, People’s Press & Grønningen1, udgivet hele 10 lækre perlebøger. Samt i samarbejde med Makeable udgivet mine apps ‘Det Perler‘ & ‘MAXI SJOV’.


Fremtiden

I Oktober 2022 udgiver jeg en helt ny bog ‘PERLEUNIVERS’ med forlaget Grønningen1. Som er en bog med perlemønstre delt op i 4 forskellige universer – ‘PÅ HAVETS BUND’, ‘SKOVENS MAGI’, ‘I DET YDRE RUM’ & ‘FORTIDENS KÆMPER’.

Dertil kan jeg tilføje at 2023 vil gå videre i perlernes tegn, og jeg vil stræbe efter at få endnu flere til at blive en del af min perleverden! Hvor jeg dertil har et mål om mange flere mini e-bøger der nemt kan hentes ned, her fra min webshop.

Jeg håber I vil blive inspireret af at kigge med hos mig, og vil du have en bid af mit perleeventyr, og se med på daglig basis, så følg med på Instagram ved at klikke på logoet ude i siden.

Er du boghandler, eller ønsker du blot at sælge perlebøgerne i din butik, så skal du skrive direkte til mine forlag.

PERLETID – MINE FØRSTE JULEPERLERIER – PERLEUNIVERS

GRØNNINGEN 1

kontaktperson: marianne@gronningen1.dk


PERLEDYR – PERLESJOV – PERLELEG – MINE FØRSTE PERLERIER – PERLEJUL

PEOPLE’s PRESS

kontaktperson: stp@peoplespress.dk


PERLEVENNER – JULEVNENNER

DREAMLITT

kontaktperson: fanny@dreamlitt.com