TAK FORDI DU KIGGER MED!

Jeg er en kreamor som elsker at bruge alt for meget tid på nye DIY projekter og kreative småting. Herhjemme perler vi en del, det er ingen hemmelighed, dog nyder jeg også at opgradere børneværelserne hele tiden!

Jeg er gift med Kenneth og vi har sammen Melanie fra 2010 og Adrian fra 2012. Vi bor i et nybygget lille rækkehus i Vallensbæk.

Krea By Anja Takacs er min virksomhed, som jeg knokler fuldtid på at holde igang og gøre større.

For omkring to år siden lagde jeg mit første perlemønster op på de sociale medier, og derfra gik det stærkt! Hurtigt fik jeg oprettet denne blog og lavet mig en facebookside, hvor I er velkommen til at følge med.

2016, 2017 & 2018  har været tre fuldstændig vilde år for mig, jeg har i samarbejde med både forlaget Dreamlitt & People’s Press, udgivet hele 7 lækre perlebøger. Samt i samarbejde med Makeable udgivet min app ‘Det Perler


Fremtiden

I Oktober 2021 udgiver jeg en helt ny bog ‘MINE FØRSTE PERLERIER’ med forlaget Grønningen1. Som bliver en glitrende og hyggelig blanding af julepynt lavet af perler, som selv de yngste i familien kan lave.

Dertil kan jeg tilføje at 2022 vil gå videre i perlernes tegn, og jeg vil stræbe efter at få endnu flere til at blive en del af min perleverden! ..Og forhåbentlig udgive min 10. perlebog.

Jeg håber I vil blive inspireret af at kigge med hos mig, og vil du have en bid af mit perleeventyr, og se med på daglig basis, så følg med på Instagram ved at klikke på logoet ude i siden.

Er du boghandler, eller ønsker du blot at sælge perlebøgerne i din butik, så skal du skrive direkte til mine forlag.


PERLEDYR – PERLESJOV – PERLELEG – MINE FØRSTE PERLERIER – PERLEJUL

PEOPLE’s PRESS

kontaktperson: stp@peoplespress.dk


PERLETID – MINE FØRSTE JULEPERLERIER

GRØNNINGEN 1

kontaktperson: marianne@gronningen1.dk


PERLEVENNER – JULEVNENNER

DREAMLITT

kontaktperson: fanny@dreamlitt.com