Bogpakker

_MG_2306

Vil du shoppe mere end én perlebog, så kan du snuppe et godt tilbud med på vejen, i form af en bogpakke.

Rigtig god perlelyst!

Viser alle 7 resultater

UDGIVES D. 10. OKTOBER

PERLEJULETID

kr. 249,00
UDGIVES D. 10. OKTOBER

PERLEJULETID

Med PERLEJULETID i hjemmet er der ingen risiko for at mangle juleperlerier, eller idéer til perlehyggen. Bogen rummer 30 af de sødeste, mest julede og magiske juleperlerier der til dato er lavet.  Et par af figurerne kender vi fra tidligere, fx. Julemanden fra PERLEJUL, i denne bog ser vi ham i nye udgaver og versioner, så han får lidt mere historie på sig - han får sig fx en slapper i sin lænestol, efter en lang dag på værkstedet. Udover det kan I opleve julemor der serverer risengrød, isbjørne der hjælper med gaverne, Rudolf der flyver højt i luften med Julemanden i sin kane, det fineste pyntede juletræ godt med gaver under, søde nisser fra julemandens værksted og meget mere.. Bogen rummer både de helt små mønstre der kan være på én plade, og mønstre der fylder flere plader man klikker sammen. På den måde kan man sidde sammen uanset

kr. 249,00

Lav din egen bogpakke – Vælg 3 Bøger

Hvis der skal gang i perlerierne hjemme hos jer, og én enkelt bog ikke er nok, så snup denne bogpakke hvor du helt selv vælger hvilke 3 perlebøger der skal være i din bogpakke! Du kan vælge imellem PERLEDYR, PERLESJOV, Mine første PERLERIER, PERLELEG, PERLEJUL, PERLETID & Mine første JULEPERLERIER. Du kan også beholde et par bøger selv, og give én videre i gave til en ven, og på den måde gøre en god handel.

kr. 549,00

Lav din egen bogpakke – vælg 2 bøger

Den ‘Lille bogpakke’ består af 2 bøger du selv vælger. Du kan vælge imellem PERLEDYR, PERLESJOV, Mine første PERLERIER, PERLELEG, PERLEJUL, PERLETID & Mine første JULEPERLERIER. Husk du altid kan vælge én til dig selv og give den anden til en du holder af.

kr. 349,00

Kæmpe bogpakken – 6 bøger

Skal du gå amok i perlerier, og bare være sikker på ikke at gå glip af nogle af de søde perlemønstre - så er dette den rigtige bogpakke til dig. Du får alle mine 6 nyeste bøger i denne pakke: PERLEDYR, PERLESJOV, PERLELEG, PERLEJUL & MINE FØRSTE PERLERIER & PERLETID   Del eventuelt bogpakkerne op og behold de bøger du selv ønsker dig, og giv så en bog videre i gave til en perleglad ven eller veninde.

kr. 999,00

JULEBOGPAKKEN – 3 bøger

Skal du gå amok i juleperlerier, og være helt sikker på at være klar til jul - så er julebogpakken perfekt til dig. I denne julebogpakke får du nemlig alle de bøger jeg har udgivet med julemønstre i: PERLEJUL, PERLETD & MINE FØRSTE JULEPERLERIER   Del eventuelt bogpakkerne op og behold de bøger du selv ønsker dig, og giv så en bog videre i gave til en perleglad ven eller veninde.

kr. 549,00

Den store bogpakke – 5 bøger

Skal du gå amok i perlerier, og bare være sikker på ikke at gå glip af nogle af de søde perlemønstre - så er dette den rigtige bogpakke til dig. Du får alle mine 5 nyeste bøger i denne pakke: PERLEDYR, PERLESJOV, PERLELEG, PERLEJUL & ‘MINE FØRSTE PERLERIER’   Del eventuelt bogpakkerne op og behold de bøger du selv ønsker dig, og giv så en bog videre i gave til en perleglad ven eller veninde.

kr. 749,00

ALLE BØGER – 9 perlebøger

Vil du være sikker på at få det hele med, så er det denne pakke du skal snuppe! I denne pakke får du alle mine udgivelser - alle 9 perlebøger i alt.   PERLEVENNER - JULEVENNER - PERLEDYR - PERLESJOV - MINE FØRSTE PERLERIER - PERLELEG - PERLEJUL - PERLETID - MINE FØRSTE JULEPERLERIER

kr. 1.499,00