Perlebøger

_MG_2306

Velkommen til min verden af perler.

Herunder finder du alle mine udgivelser, af bøger fyldt med kreative perlerier.

Bøgerne rummer perlerier i forskellige størrelser og varianter. Læs nærmere ved at trykke ind på hver enkelt bog.

Søger du en bestemt bog, men er i tvivl hvilken der er den rigtige, så skriv rigtig gerne til mig via Instagram.

Viser alle 10 resultater

Perlevenner

Perlevenner blev startskuddet på min samling. Den rummer alle de første søde dyr jeg har designet. I bogen finder du en masse dyreunger, alle i en flot stor størrelse, så de pynter ekstra fint nå de er færdige. De fleste af bogens dyr laves på 6 kvadratiske plader.

kr. 149,00
UDGIVES D. 10. OKTOBER
UDGIVES D. 10. OKTOBER

PERLEUNIVERS

Perler kan laves af alle i familien – og især mønstrene i PERLEUNIVERS vil give inspiration til spændende og flotte perleprojekter, hvor hele familien, store som små, kan samles om perlehyggen. PERLEUNIVERS rummer 4 forskellige magiske universer. Den fortryllede skov, På havets bund, Det ydre rum & fortidens kæmper. De forskellige universer rummer mønstre nok til, at du selv kan perle dig din helt egen udgave af hvert univers. Denne bog rummer også de største mønstre jeg har udgivet i en bog, der er alt fra mønstre på én enkelt plade, til mønstre op til 10 plader. PERLEUNIVERS er min 10. perlebog og en jubilæumsudgivelse. Den rummer knap 50 helt nye perlemønstre, og derfor næsten det dobbelte af mine andre perlebøger. + du får et ekstra mønster vedlagt sammen med bogen!   Jeg håber af hele mit perlehjerte, at du og I får den bedste perlehygge derhjemme med denne bog, og at

kr. 249,00

PERLETID

Endelig er det blevet PERLETID I denne smukke perlebog finder du mønstre til årets store begivenheder, højtider og fester. Du vil møde en håndfuld mønstre der kan laves til Fastelavn, Påske, Halloween, Sankt Hans, Midsommer, Jul, Babyshower/Barnedåb, børnefødselsdagen, samt en fantastisk sød gave til mors-/fars-dag. En perfekt blanding af perlerier året rundt, som kan laves af hele familien. Bogen rummer både mønstre der kan være på én enkelt plade, samt større mønstre hvor flere plader skal klikkes sammen. Se HER hvilke farvekoder perlerierne i bogen er lavet med.

kr. 199,00

PERLESJOV

I Perlesjov finder du perlerier til hele familien! Bogen rummer ganske små møsntre, og en masse 3D mønstre som man kan være flere om at lave, og til sidst sætte sammen. I bogen finder du flotte luftballoner, et fint fødselsdagstog, den fineste drømmefanger, æsker og holdere til farver og blyanter og meget mere. Jeg anbefaler du har minimum 6 kvadratiske plader klar til denne bog. Gerne flere så du slipper for at stryger over så mange omgange, da flere mønstre kræver flere dele.

kr. 199,00

PERLELEG

PERLELEG giver dig mulighed for at lege med perler på en helt ny måde! Ikke nok med perlerierne er hyggelige at lave selv, så kan der leges uendelig mange lege med de søde 3D perlerier. PERLELEG er fyldt med 3D perlerier i forskellige størrelser. Bogen er både god til dig der er aldrig har prøvet 3D perlerier, og til dig der er lidt mere øvet - uanset hvad er der masser af underholdning i de mange mønstre. I PERLELEG vil du blive præsenteret for små biler der drøner rundt på vejbanen, lækre kager fint sat op på kagefade, et piratskib med guldmønter i skattekisten, samt fine forskellige æsker til værelset, og ikke mindst den søde rulleand fra forsiden af bogen mm.

kr. 199,00

PERLEJUL

Nu det jul igen! ..eller det bliver det ihvertfald inden længe, og så er det jo tid til at pynte op. Med PERLEJUL kombineres perlerier med julehyggen, på den fineste måde, hvor hele familien kan være med. I bogen finder du både mindre mønstre der kan pynte på juletræet og i vinduerne, men også større juleperlerier der kan sættes op ved hoveddøren, på reolen - eller kaminen, hvis du er så heldig at have sådan en. Vil du gerne gå perleamok i Julemanden og hans rensdyr, små marcipangrise, glitrende julekugler og frække jordegern, så er PERLEJUL helt bestemt en bog for dig.   Materialeliste

kr. 199,00

PERLEDYR

Perledyr er bogen til dig der er vild med dyr og gerne vil lave lidt større perlerier. Bogen dyr pynter super fint på værelset, eller giver stor glæde ved at blive givet som gave. Med perledyr kan du både lave katte, havdyr, en hest, ræve og mange flere søde dyr. Bogen kræver alt fra 4-9 kvadratiske plader, der klikkes sammen til én stor plade.

kr. 199,00

MINE FØRSTE PERLERIER

Bogen til familiens yngste perlefans. Bogen rummer en masse søde små dyr, som børnene helt selv kan lave. Vi skal en tur på bondegården, ud på savannen, ind i den farlige jungle mm. Alle mønstre i bogen kan være på én kvadratisk plade, og bogen er designet til at kunne have en transparent plade ovenpå mønstrene så børnene kan kigge efter under selve pladen.  

kr. 199,00
UDGIVES D. 13 OKTOBER

MINE FØRSTE JULEPERLERIER

Lad julehygge begynde med denne hyggelige bog fyldt med små juleperlerier. Bogen er nr. 2 i rækken af  'Mine første perlerier', og de har det tilfælles at der på alle mønstre igennem hele bogen kan ligges en plade ovenpå bogen, så mønstret kan ses igennem pladen. Bogen rummer små ophæng til juletræet, de sødeste små juledyr, samt 3D mønstre, som julemandens hus, juletræer og nissens dør. Det er alle mønstre du sagtnes kan gå i perlekrig med, om du så har perlet meget eller er helt ny i perleverdenen. Hele bogen igennem er der udførlige vejledninger, farvekoder og små juletekster, så vil du samle familien til perlehygge - er dette den helt rigtige perlebog.  

kr. 199,00

Julevenner

Er du til juleperlerier? Så er det 'Julevenner' du skal have fingrene i. Bogen er fyldt med mønstre til jul, som fx. søde julemus, 3D juletræ'er, frække egern og selvfølgelig også et rensdyr. Alle mønstre i bogen kan bruges til at pynte fint op til jul, på julebordet, rundt omkring i hjemmet ellermåske der skal gemme sig små julemus i juletræet.

kr. 90,00