Perlebøger

_MG_2306

Velkommen til min verden af perler.

Herunder finder du alle mine udgivelser, af bøger fyldt med kreative perlerier.

Bøgerne rummer perlerier i forskellige størrelser og varianter. Læs nærmere ved at trykke ind på hver enkelt bog.

Søger du en bestemt bog, men er i tvivl hvilken der er den rigtige, så skriv rigtig gerne til mig via Instagram.

Viser 1–3 af 11 resultater

WINTER FRIENDS – e-bog

De fine vinterdyr er nu lavet til jer som en lille e-bog, med de 5 søde mønstre. Efter dit køb vil du få et link, så bogen kan downloades og gemmes på din computer, Ipad eller mobil.  

kr. 49,00

Perlevenner

Perlevenner blev startskuddet på min samling. Den rummer alle de første søde dyr jeg har designet. I bogen finder du en masse dyreunger, alle i en flot stor størrelse, så de pynter ekstra fint nå de er færdige. De fleste af bogens dyr laves på 6 kvadratiske plader.

kr. 149,00

PERLETID

Endelig er det blevet PERLETID I denne smukke perlebog finder du mønstre til årets store begivenheder, højtider og fester. Du vil møde en håndfuld mønstre der kan laves til Fastelavn, Påske, Halloween, Sankt Hans, Midsommer, Jul, Babyshower/Barnedåb, børnefødselsdagen, samt en fantastisk sød gave til mors-/fars-dag. En perfekt blanding af perlerier året rundt, som kan laves af hele familien. Bogen rummer både mønstre der kan være på én enkelt plade, samt større mønstre hvor flere plader skal klikkes sammen. Se HER hvilke farvekoder perlerierne i bogen er lavet med.

kr. 199,00