Bag om anjatakacs.dk

Reklame for BilligEmballage.dk

Da jeg i 2017 siftede min virksomhed ‘Krea by Anja Takacs’, havde jeg faktisk ikke tænkt jeg også skulle drive en webshop. Jeg regnede blot med jeg skulle lave et par perlebøger, og så lade andre butikker og webshops stå for salget af bøgerne. Jeg blev klogere, og kunne mærke hvor skønt det var selv at kunne sende bøgerne afsted til køberen, sammen med en sød lille hilsen.

Når jeg sender bøgerne afsted er det vigtigste selvfølgelig de kommer frem i samme stand, som jeg sendte dem i – det kræver åbenbart et par års research at finde frem til de helt rigtige kuverter, kasser og indpakninger. Jeg har skiftet leverandør nogle gange i løbet af tiden, da noget man tror fungerer fint til, at begynde med, bare ikke er godt nok i længen.

Da jeg for nogle måneder siden fladt over Billigemballage.dk besluttede jeg mig for at prøve deres bogkuverter af, og det er helt bestemt kommet for at blive – ikke én bog er blevet skadet i forsendelsen efter jeg er begyndt at pakke med dem!

Jeg shoppede løs til min lille perlebiks, og tænkte at det nu var på tide, at min virksomhed blev ‘voksen’ og fik designet mig min egen logotape! Det er noget jeg beundrer, når andre virksomheder sender pakker fyldt med deres logo på – det er så tjekket synes jeg!

Har du lige åbnet en webshop, eller er du stadig på hobbyplan, og leder efter en god leverandør (for det er vigtigt!) så har jeg her sparret dig for flere timers research – bare tag et kig hos billigemballage.dk

Billigemballage.dk kan lave stort set alle logo’er på tapen jeg sendte bare mit, og en lille måneds tid efter havde jeg kontoret fyldt med tape. Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder, at få sig en ny leverandør i Billigemballage.dk – dem vil jeg ihvertfald holde fast i!