Er du medlem af Perleklubben kan du logge ind her

kr. 0.00 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

kr. 0.00 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Perleklubben er for dig der elsker at lave perleplader, og gerne vil lave en masse forskellige perlerier, uden de behøver være på flere plader.

Det koster et engangsbeløb på 79kr, at blive medlem af PERLEKLUBBEN – når du først har købt medlemskab, vil du skulle oprette en bruger, og derefter har du adgang til mere end 300 perlemønstre.

I PERLEKLUBBEN finder du:

Kun mønstre der kan være på én enkelt kvadratisk perleplade!

Alle mønstrene i Perleklubben kan være på en almindelig kvadratisk perleplade, jeg anbefaler en transparent plade, da det er de mest holdbare plader ift strygning.

Alle mønstre kan printes ud!

Under hvert mønster i PERLEKLUBBEN finder du en PDF-fil med selve mønstret, dette mønster er tilpasset et almindeligt A4 ark, så det passer under perlepladen. Det gør det legende nemt for alle at perle med, for så skal der blot kigges farver og perles løs.

Nye mønstre hver måned!

Minimum én gang om måneden vil der blive lagt nye mønstre ind i klubben. Du er altid velkommen til at komme med ønsker og idéer, jeg skriver alt ned, så det er meget muligt dit ønske pludselig ligger inde i PERLEKLUBBEN.

PERLEKLUBBEN rummer sine egne mønstre, hvilket vil sige ingen af bøgernes mønstre vil kunne findes herinde, ej heller mønstre fra e-bøger eller perlekits.

Vil du vide mere om PERLEKLUBBEN så hop gerne forbi Instagram og skriv til mig!

Kan du ikke vente?
så snup en e-bog, & få den sendt til din mail med det samme!
Mine mini e-bøger her på webshoppen er delt op i mindre kategorier, så du i hver e-bog får mellem 8-10 perlemønstre du straks kan gå igang med!
Kontakt

Har du spørgsmål til bøgerne, eller har du spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet, så kontakt mig på: perlerier@anjatakacs.dk

Ønsker du et samarbejde, eller er du forhandler og ønsker at have perlebøgerne i din butik, så skriv endelig.

©Krea By Anja Takacs – Alle rettigheder forbeholdt. CVR: 38548050