Er du medlem af Perleklubben kan du logge ind her

kr. 0.00 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

kr. 0.00 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

De fineste DIY fyrfadsglas

14. december 2023

img_0984

  Disse har jeg ville lave længe, og efter det er perlerne der har taget over i hjemmet, er der ikke lavet ret meget andet hjemmelavet pynt indtil videre..

  img_0972

    

   Jeg er vild med det smukke vinterlige udtryk de har. I dagslys ser de lidt frost agtige ud og i aftenlys får man de søde motiver rigtig fint frem Dem skal I selvfølgelig ikke snydes for også at være med til! Så her kommer en vejledning til hvordan jeg har gjort, og hvad jeg har brugt.

   Jeg har de sidste par måneder samlet på brugte glas fra tomatsauce, oliven, syltede agurker osv.. Jeg tænker alle glastyper kan bruges uanset form, så bare frem med hvad du har!

    

   Sådan gør du:

   •Alle glas sætter jeg i blød i 10 min i meget varmt sæbevand, så alle mærker kan pilles/skrubbes væk.

   Ønsker du ikke motiv i glasset, springer du blot de næste tre punkter over.

   •Tegn dit ønskede motiv over på et stykke hvidt papir. Jeg har selv tegnet det op direkte fra min IPad med en blyant, og farvet det helt sort efterfølgende med en almindelig tusch. Motiverne jeg har brugt er i bunden af indlægget. Forstør/minimer billedet på skærmen, så det passer til dit glas.

   •Herefter skærer man motivet ud med en lille hobbykniv, eller klipper det med en lille saks.

   •Dup forsigtigt hobbylim på forsiden af dit motiv (på den sorte side) og sæt det fast på indersiden af glasset, så langt nede som muligt.

   •Med en svamp eller klud dupper man med hvid (eller meget lys) glasmaling, hobbymaling eller lakmaling, rund på hele glasset på ydersiden. Kun et enkelt lag, men også nok til at dit motiv ikke ses tydeligt igennem malingen. (Det vil det først gøre når der kommer lys i)

   •Herefter pynter man glasset præcis som man har lyst! Jeg har fundet små glimmer snefnug i Lidl og bånd i Føtex, som er klistret fast udenpå glasset. På det lille glas har jeg blot sat et perlesnefnug ❄️

   Man kan evt købe små bogstaver på klisterark og sætte på, skriv ‘farmor’ og vupti så er der en perfekt hjemmelavet julegave!

    

   Diy deer

    1481290159398

      

     Som altid glæder jeg mig til at se hvad I får lavet! ❤️

     God weekend!

     Kan du ikke vente?
     så snup en e-bog, & få den sendt til din mail med det samme!
     Mine mini e-bøger her på webshoppen er delt op i mindre kategorier, så du i hver e-bog får mellem 8-10 perlemønstre du straks kan gå igang med!
     Kontakt

     Har du spørgsmål til bøgerne, eller har du spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet, så kontakt mig på: perlerier@anjatakacs.dk

     Ønsker du et samarbejde, eller er du forhandler og ønsker at have perlebøgerne i din butik, så skriv endelig.

     ©Krea By Anja Takacs – Alle rettigheder forbeholdt. CVR: 38548050