Er du medlem af Perleklubben kan du logge ind her

kr. 0.00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

kr. 0.00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

Juletræ med pynt

14. december 2023

Der er ikke tal på hvor mange gange jeg har fået ønsker omkring, at lave et juletræ! ..og ikke hvilket som helst juletræ – ét der ville passe til julemanden, kanen og rensdyret fra ‘PERLEJUL’ bogen, samt julekonen og nissebørnene her fra hjemmesiden

Juletræet er selvfølgelig lavet i perler, og med en lyskæde samt små magneter på bagsiden!

Magneterne har jeg sat én af på bagsiden af juletræet, samt én på hvert stykke julepynt, så man selv kan pynte juletræet, og de forskellige stykker julepynt kan flyttes rundt på, som man synes! På den måde kan det jo pyntes igen og igen!

Lyskæden har jeg prøvet at fordele, så hvert lys har fået stykket to dioder ind i selve flammen, fra bagsiden af juletræet – derefter har jeg blot limet den lille batterikasse fast med limpistolen.

Stjernen laves af to dele, som jeg først limer sammen og derefter limer fast på på juletræet – du kan evt give stjernen lidt glitter, hvis du synes den skal være ekstra glitterende!


Juletræet, julemanden og alle de andre juleperlerier har jeg sat fint op i vores entré, med masser af elefantsnot – jeg bruger DETTE fra Panduro! Det får jeg til at holde både inde og ude, hvis man bare bruger rigeligt – og skifter det ud ca. hvert halve år (eller når perlerierne begynder at falde ned)

MØNSTRE

Du skal bruge 8 perleplader der klikkes sammen i to rækker.


FARVEKODER

Træ: Mørk grøn 28, Grøn 10, pastel grøn 47, Brun 12, Nougat 76, Hvid 01, Gul 03, Plysgul 60, Grå 17.

Julekugler: Grå 17, Pastel gul 43, Rød 05, Pastel blå 46, Hvid 01.

Stok: Hvid 01, Rød 05

Stjerne: Gul 03, Pastel gul 43.


Rigtig god perlelyst, & rigtig glædelig jul!

Kan du ikke vente?
så snup en e-bog, & få den sendt til din mail med det samme!
Mine mini e-bøger her på webshoppen er delt op i mindre kategorier, så du i hver e-bog får mellem 8-10 perlemønstre du straks kan gå igang med!
Kontakt

Har du spørgsmål til bøgerne, eller har du spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet, så kontakt mig på: perlerier@anjatakacs.dk

Ønsker du et samarbejde, eller er du forhandler og ønsker at have perlebøgerne i din butik, så skriv endelig.

©Krea By Anja Takacs – Alle rettigheder forbeholdt. CVR: 38548050