Er du medlem af Perleklubben kan du logge ind her

kr. 0.00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

kr. 0.00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

Kirsebærblomster i perler

14. december 2023

Blomstrende kirsebærgrene er jo noget af det smukkeste ved foråret, men de blomstrer kun kort selve træet vokser ret langsomt – men det er jo igen noget der kan løses med lidt perler

Jeg har lavet en masse små lyserøde blomsterblade og limet sammen, derefter er de limet på en stor gren – alt sammen med en god limpistol.

Du kan lave lige så mange blomster og små grønne blade, blomsterskud som du har lyst til, hvis du finder grenen inden du begynder, så kan du jo prøve dig lidt frem.


MØNSTRE & FARVAKODER

Til kirsebærblomster er der brugt: Hvid 207-01, Pastel rosa 207-95, Lyserød 207-06, Blomme 207-82. Basen til blomsten laves også med ‘Blomme’.

De små grønne blade er lavet med mørkegrøn 207-28 & Olivengrøn 207-84.

SÅDAN GØR DU

• Der skal bruges 5 blomsterblade og en base til hver blomst. Bladene stryges på begge sider og varmes godt op, derefter giver du dem et buk og skyller under koldt vand.

• Lad alle de små perledele dryppende på en viskestykke, og tænd for din limpistol.

• Med en lille smule lim sætter du bladene fast hele vejen rundt i ingen på basen, sæt dem lidt inde over hindanden, ligesom bladene på en rigtig blomst sidder. Giv lidt ekstra lim hvis det driller.

• Der efter limer du dine blomster fast på grenen, sæt dem lidt tilfældigt rundt omkring til du synes der er nok blomster på.

På Instagram ligger der et højdepunkt på min profil der hedder ‘STRYGNING’ – der viser jeg hvordan jeg stryger og bukker perlerier som disse.

Rigtig god perlelyst!

Kan du ikke vente?
så snup en e-bog, & få den sendt til din mail med det samme!
Mine mini e-bøger her på webshoppen er delt op i mindre kategorier, så du i hver e-bog får mellem 8-10 perlemønstre du straks kan gå igang med!
Kontakt

Har du spørgsmål til bøgerne, eller har du spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet, så kontakt mig på: perlerier@anjatakacs.dk

Ønsker du et samarbejde, eller er du forhandler og ønsker at have perlebøgerne i din butik, så skriv endelig.

©Krea By Anja Takacs – Alle rettigheder forbeholdt. CVR: 38548050