Mønstret der ikke kom med i ‘Perledyr’ bogen!

I går fik  jeg lov at vågne op til over 10.000 skønne Instagram følgere! DÉT er vildt!!

Da jeg sad for knap to år siden og lavede perler med børnene, havde jeg aldrig i mit liv forstillet mig jeg skulle leve af det i dag, og jeg havde da slet ikke forstillet mig så mange ville være med mig!

1505999860887

  Kæmpe tak til jer der følger med, stort tak til alle jer forhandlere og butikker som synes lige netop mine bøger må blive solgt hos jer, og selvfølgelig et gigantisk tak til den dejligste familie, venner og forlag for at tro på mig!


  Slut på takketalen!

  Jeg fejrer dette pilemærke for min lille virksomhed, ved at dele et mønster med jer der ikke kom med i ‘Perledyr’

  HAJEN

  img_8197

   En fin lille haj, som min søn især synes er ret sej! Den minder meget om delfinen i bogen, den er bare lavet med lidt skarpere kanter, derfor valgte vi at gøre plads til et andet mønster i bogen.

   img_8194

    Ser frem til at se en masse hajer rundt omkring!


    Savner du alle de andre Perledyr, så se nærmere på Perledyr som e-bog, på den måde kan du hente hele bogen ned med det samme!

    img_8171

     E-bogen har jeg tidligere skrevet om HER


     1506003194818

      Må I alle få en dejlig torsdag, og skøn weekend når vi kommer så langt ⭐️

      img_1768