Nyt år – Ny farve

Imellem jul & nytår fik jeg en fantastisk idé!

Synes jeg selv..

Stue og køkken skulle have en ny farve herhjemme! Jeg var faktisk ret vild med de gamle farver, men havde lyst til et mere roligt rum med en varmere tone.

Indeholder reklame

Malgodt.dk er efterhånden blevet min faste samarbejdspartner, når jeg får make-over idéer. De er super søde til, at give gode råd – og så har de et gigantisk stort sortiment af maling og tilbehør. Glimmer malingen på Melanies værelse er fx. også fra Malgodt.dk 😉

Jeg fandt dog hurtigt ud af det ikke skulle blive nemt, at finde frem til de rigtige farver, så jeg tog min dygtige fætter, der driver sit eget malerfirma, med på råd –  @malerw

Én farve – to slags maling

Vi fandt frem til, at prøve en idé som jeg efterfølgende er blevet virkelig glad for! Nemlig kun at udvælge én farve, men som to forskellige slags maling – Kalkmaling og en almindelig vægmaling.

Det ligner to forskellige farver pga detaljerne i kalkmalingen, og samtidig passer de bare så vanvittig smukt sammen.

Farven hedder MARRAKESH, og kan ses hos Malgodt.dk HER

Her sidder jeg og arbejder stort set hver dag, og jeg elsker beslutningen om den varme farve – rummet har en helt anden stemning nu.

 


Rabatkode

Jeg synes det er skønt, at kunne vise lækre sager frem for jer, men jeg er endnu mere vild med, at kunne hjælpe jer til lidt gode rabatter! Så vi har selvfølgelig sørget for, at I frem til d. 29/1 kan shoppe med 20% rabat.
Brug ANJA20, på Malgodt.dk