Nytårstal

|Indeholder reklame|

Nytårsaften er lige om hjørnet, og hvorfor ikke byde 2022 velkommen med fine PERLERIER – og selvfølgelig med masser af glimmer!

Der skal bruges 4 kvadratiske plader, der klikkes sammen til én stor plade, til hvert tal.

Derudover skal der bruges 2-3 fødder til hvert tal, hvis du vil have dem til at stå. Hvis du hænger dem op, eller blot ligger dem på borde, så skal du ikke bruge mønstret til fødderne.

Vær også opmærksom på, at stryge disse tal godt og jævnt på BEGGE sider – de skal måske stryges lidt mere end du normalt ville gøre, med så står de mere stabilt, og flimmeret vil ligge sig pænere på perlerne.

MØNSTRE

Resten af de store tal bliver lagt på denne side inden længe, vi begynder dog lige med disse to så I kan skrive ‘2022’ 😊

Hvis du vil have dette tal til at stå skal du lave én af de øverste fødder, og to af de nederste (se mønstre til fødderne i bunden)
Hvis du vil have dette tal til at stå skal du lave to af de øverste fødder (se mønstre til fødderne i bunden)
Fødder til tal der skal stå. (Bemærk det nederste mønster er til ‘0’et som skal bruge to af den nederste fod og én af det øverste mønster)


GLITTER
Vil du have glimmer på dine perlerier, kan du pensle dem over det hele med hobbylim og derefter drysse et godt lag glimmer på. Når limen er tør drysser du det overskydende glimmer af og hælder det retur i glimmerbøtten.

Jeg bruger både hobbylim og glitter fra Panduro.

De har nemlig en perfekt box med en masse forskellige glitterfarver, så jeg også kan blande min egen glitter 🤩

Jeg håber I får et skønt nytår og får hygget og krammet med dem I hopper ind i 2022 med! ♥️