PÅSKELILJER af perler

Indeholder reklame for Panduro


Jeg hygger mig gevaldigt med at udvikle 3D mønstre for tiden, og prøver at få forskellige 3D blomster i perler designet færdig til jer.

  Påskeliljerne her er faktisk ganske nemme at lave, og kræver kun perler, strygejern, bagepapir, limpistol og tykt ståltråd.

   Se HER hvilket ståltråd jeg anbefaler.


   Sådan gør du

   • Lav først de 6 perledele.

   • Stryg perledelene én ad gangen da de alle skal bukkes, og formes lige efter strygningen. Alle blade skal bukkes, og evt holdes under koldt vand efterfølgende så de holder formen.

   • Kronen i midten af blomsten stryges også på begge sider, og foldes rundt i en cirkel, derefter skyldes den under koldt vand.

   • Alle de små gule blade limes på blomsten i en cirkel, så de nogenlunde sidder der hvor den store perledel ikke har gule blade i forvejen.

   • Til sidst sættes kronen på, som limes godt hele vejen rundt i bunden.

   • Sæt perler langs din ståltråd, og afslut med en løkke eller klat lim i bunden. Toppen af ståltråden stikkes igennem bunden af selve blomsten, og du er nu færdig.

    Mønstre

     Til blomsten skal du bruge PASTEL GUL 207-43, til blomstens krone skal du bruge GUL 207-03, til stilken bruger du blot den grønne farve du synes passer til blomsten.

     Flere blomster?

     Hvis du er glad for 3D blomster så se også den fine ROSE eller de små SOLSIKKEBLOMSTER.


     Idag og i morgen står påsken i perlernes tegn, da turen går til Zoologisk Have i København. Her skal der laves en masse søde perlepandaer, sammen med havens gæster til den store Panda-perleplade-væg.

      Jeg står klar i ZOO fra 11.00-14.00.

      Skal du ikke selv forbi ZOO, så kig med på Instagram hvor jeg vil prøve at vise lidt fra vores perledage