Er du medlem af Perleklubben kan du logge ind her
Igen i år har Ditte Julie og jeg valgt at forene vores to verdener – KAGE & PERLER
Sidste år tryllede vi lækre brunkager og juleæsker frem, dem finder I HER!
I år ville vi gerne prøve at ramme noget der både er smukt og meget julet, men også noget der kan bruges til nytår – så vi vil herned præsentere jer for den fineste CARAMEL CHEESECAKE jeg længe har set!
Det var så smadder hyggeligt at lave dette lille projekt, og samtidig virkelig nemt at få pynten i hus. Jeg forstiller mig børnene i huset kan gå i krig med perlerne, og så kan de voksne gå i køkkenet med Ditte opskrift på denne vanvittige caramel cheesecake!
Efter vi havde fået skudt billeder serverede Ditte et stykke af denne guddommelige cheesecake, og jeg lover jer den er vild!!
Jeres perlepynt kan laves præcis i de former I ønsker. Jeg har brugt en stor og lille stjerneplade til disse – men der kan også laves hjerter, snefnug eller fødselsdagsflag.
1. Disse stjerner er lavet på stjernepladerne, i to rækker – nogle er lavet på de to yderste rækker og andre er lavet lidt mindre.
2. Stryg jævn på begge sider, og lig dem under pres til de er helt kolde.
3. Dup godt med hobbylim på, og drys med glitter. Lad lime tørre helt før du går videre.
4. Lim en kagepind på bagsiden, med en limpistol, og du er nu klar til at pynte din kage.
Dette er vores udgave, og I kan jo bruge lige de perler og det glimmer I har lyst til. Alt til perlepynten, er købt hos Panduro.
Rigtig god bagning & perlelyst!
Har du spørgsmål til bøgerne, eller har du spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet, så kontakt mig på: perlerier@anjatakacs.dk
Ønsker du et samarbejde, eller er du forhandler og ønsker at have perlebøgerne i din butik, så skriv endelig.