Er du medlem af Perleklubben kan du logge ind her

kr. 0.00 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

kr. 0.00 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Ramadan Mubarak – i perler!

15. december 2023

En stor højtid står for døren, og mange er i fuld gang med Ramadanen. I flere år har jeg fået ønsker til lidt ramadan pynt i perler, og nu skal det være!

Der vil løbende komme en smule mere, men vi begynder med et skilt der kan ønske familie og venner en rigtig god ramadan – Ramadan Mubarak!


Sådan gør du

Lav mønstrene nedenfor, til dette skal du bruge 8 kvadratiske plader, hvis du laver alle delene på én gang. Ellers kan du selvfølgelig nøjes med færre plader, hvis du stryger hver del for sig.

For at skrive ‘RAMADAN’ skal du bruge alfabetet fra DETTE indlæg, du kan også skrive ‘EID’ med de små bogstaver, så der til sidst står ‘EID Mubarak’.

Stryg alle bogstaverne godt på begge sider, og sæt dem op med en smule elefantsnot.


Stjernerne i forskellige størrelser er lavet på en stjerneformet perleplade. Jeg har kun sat perler på hver anden række, og strøget det hele til sidst, det gør man får en masse stjerne i forskellige størrelser, der kan pyntes op med.


Rigtig god fornøjelse & Ramadan Mubarak til dig og alle dine kære, der holder Ramadan.

Kan du ikke vente?
så snup en e-bog, & få den sendt til din mail med det samme!
Mine mini e-bøger her på webshoppen er delt op i mindre kategorier, så du i hver e-bog får mellem 8-10 perlemønstre du straks kan gå igang med!
Kontakt

Har du spørgsmål til bøgerne, eller har du spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet, så kontakt mig på: perlerier@anjatakacs.dk

Ønsker du et samarbejde, eller er du forhandler og ønsker at have perlebøgerne i din butik, så skriv endelig.

©Krea By Anja Takacs – Alle rettigheder forbeholdt. CVR: 38548050