Servietringe til jul & Nytår – i perler!

Mangler du lige den sidste prik over i’et til julebordet, og måske børnene skal underholdes med lidt kreahygge inden juleaften?

Hjemmelavede servietringe til julebordet, vil uden tvivl få mange roser fra familien, og tilføje lidt ekstra glitter og glans over den store aften! ❤️

Det skal du bruge

Perler i den ønskede farve

Løst glimmer

Limpistol

Hobbylim eller spraylim

Sådan gør du

Begynd med at lave alle perledelene – delene du ser på billedet nedenfor er til én servietring. Vær opmærksom på der skal laves 4stk af bladene (del 3)

 

Når alle delene er lavet stryger du dem på begge sider, selve ringen (del 1) stryges lidt ekstra på begge sider og foldes rundt ved, at trække enderne mod hinanden.

Bladene (del 3) stryges også på begge sider og bukkes en lille smule, hold dem under koldt vand når de har den ønskede form – så stivner de varme perler med det samme.

Lad dem dryppe af, og giv dem derefter glimmer. Du kan enten bruge en spraylim eller duppe bladene med hobbylim.

Jeg har her mixet min egen glimmerblanding, så jeg fik den farve jeg ønskede – der er brugt lyserød, guld og kobber.

Når du skal samle din servietring, skal du sørge for din limpistol er godt varm. Begynd med at sætte den lille cirkel (del 2) fast på ringen (del 1)

Den sættes på ydersiden modsat åbningen på ringen, derefter sætter du bladede på én efter én, på cirklen.

På min Instagram har jeg lavet et højdepunkt der hedder ‘servietringe’, der ligger lidt videoer der måske kan hjælpe og guide lidt med projektet 😉

Rigtig god fornøjelse & rigtig god jul allesammen! 🎄