Store forårskyllinger – i perler!

 

Indeholder Reklame

  Hvilken fantastisk forårsdag vi har haft idag!

  Igår regnede det hele dagen, hvilket gjorde indendørs perlehygge helt perfekt! Jeg brugte hele dagen på at få lavet mine store kyllinger, så de nu kan pynte udenfor på vores hus – ingen skal være i tvivl om hvem der bor i nr. 5!

   De ormeglade kyllinger laves på 4-6 kvadratiske plader der klikkes sammen til én stor plade.

   I er altid rigtig mange det spørger til hvordan jeg hænger mine perlerier op, og det gør jeg med Panduros elefantsnot! Det er simpelthen det bedste af slagsen, holder både ude og inde – i alt slags vejr!


    Jeg ser frem til at se alle jeres store kyllinger, husk endelig at tagge mig på Instagram hvis I deler jeres perlerier


    Mønstre & farvekoder

    Mønstrene må ikke kopieres, deles ud eller deles på Pinterest.

    Sort 207-18, Hvid 207-01, Gul 207-03, Bamsegul 207-60, Blå 207-09, Pastel blå 207-46, Pastel gul 207-43, Rosa 207-26, Tan 207-75