E-bøger

_MG_2306

Viser alle 10 resultater

WINTER FRIENDS – e-bog

De fine vinterdyr er nu lavet til jer som en lille e-bog, med de 5 søde mønstre. Efter dit køb vil du få et link, så bogen kan downloades og gemmes på din computer, Ipad eller mobil.  

kr. 49,00

SOMMERBLOMSTER – e-bog

I har efterspurgt den her, og nu fik jeg endelig mulighed for at designe flere blomster til jer! 'SOMMERBLOMSTER' indeholder 8 forskellige smukke blomster. De kan enten bruges hver for sig, eller laves så de kan samles i smukke perle buketter - blomster der aldrig visner! Blandt mønstrene fonder du en solsikke, en orkide, en gren med kirsebærblomster, prydløg, en åkande, små margueritter, smukke lyserøde liljer og fine store hortensia blomster. Ved hvert mønster er der både et link med en video, hvor der ganske simpelt bliver guidet igennem hvert blomster mønster. Hvis du printer e-bogen, skanner du blot QR-koden ved mønstret, så kommer du direkte til video-guiden. Mønstrene kræver op til 4 kvadratiske perleplader, der klikkes sammen til én plade. Dette er en digital bog, hvilket vil sige du lige efter sit køb modtager en mail med e-bogen, som en vedhæftet PDF fil. Derefter printer du selv filen ud,

kr. 99,00

PÅSKEPERLERIER 2 – e-bog

Hvis du også synes det er hyggeligt at påskepynte og få en masse forår ind i hjemmet, så er ‘PÅSKEPERLERIER 2’ det helt rigtige projekt! Den rummer to søde påske kaniner, en kyllinge familie á 3 forskellige kyllinger, en høne og en hane, derudover er der de fine påskeblomster;  to Påskeliljer, to Vintergækker og en Erantis. Mønstrene kan bruges både inde og ude, hvilket gør de selvfølgelig pynter fantastisk fint i haven, på altanen og terrassen. Når du køber en e-bog kan du komme igang med perlerierne med det samme, da den sendes automatisk til din mail lige efter købet - så vær opmærksom på du får indtastet den rigtige mail ved betalingen.

kr. 79,00

PÅSKEPERLERIER – e-bog

Her finder du de fineste PÅSKEPERLERIER der kan pyntes op med derhjemme! E-bogen rummer 11 mønstre, der alle er lavet ud fra hvad jeg selv gerne vil pynte op med til påske hjemme hos os. Mønstrene kræver én plade og op til 4 kvadratiske plader du klikker sammen, til én stor kvadrat. Der er altså både store og små mønstre, så hele familien kan perle med. GOD PERLELYST! 🌷

kr. 79,00

NYTÅR – e-bog

Nu kan du pynte op til din nytårsfest med 10 helt nye nytårsperlerier! I denne e-bog finder du: 3 festlige isbjørne, en champagne flaske med glas, en kransekage med knallerter, raketter, fyrværkeri, en bordbombe, samt et stort ‘Happy New Year ur’. Dette er en digital bog, hvilket vil sige du lige efter dit køb modtager en mail med e-bogen, som en vedhæftet PDF fil. Derefter printer du selv filen ud, eller perler løs ud fra din computer, Ipad eller mobil. GOD PERLELYST!

kr. 79,00

KØRETØJER – e-bog

Kender du en der er vild med køretøjer, så er denne e-bog det helt rigtige perleprojekt at gå i gang med! E-bogen rummer 10 helt nye perlemønstre; bus, ambulance, gravko, traktor, ladbil, kranbil, racerbil, politibil, brandbil og lastbil. Mønstrene kræver op til 4 kvadratiske perleplader, der klikkes sammen til én plade. Dette er en digital bog, hvilket vil sige du lige efter sit køb modtager en mail med e-bogen, som en vedhæftet PDF fil. Derefter printer du selv filen ud, eller perler løs ud fra din computer, Ipad eller mobil. GOD PERLELYST!

kr. 79,00

JUL – e-bog

Her finder du 10 helt nye juleperlerier der kan pyntes op med derhjemme! Mønstrene er som jeg selv elsker juleperlerier, søde, glitterende og hyggelige. Mønstrene kræver op til 4 kvadratiske plader, og det er meget præcist angivet i e-bogen hvordan de skal placeres. Bogen kan printes ud hvis du ønsker det, men kan også bare være på din computer eller Ipad imens du laver mønstrene.   GOD PERLELYST!

kr. 79,00

HALLOWEEN – e-bog

Her finder du de sejeste HALLOWEEN perlerier der kan pyntes op med derhjemme! E-bogen rummer 10 mønstre, der alle er lavet ud fra hvad min familie og jeg synes er (u)hyggeligt at have hængende rundt omkring til HALLOWEEN. Mønstrene kræver op til 4 kvadratiske plader, og det er meget præcist angivet i e-bogen hvordan de skal placeres.   GOD PERLELYST!

kr. 79,00

FASTELAVN – e-bog

Hvis I også er vilde med FASTELAVN hjemme hos jer, så er denne nye e-bog helt perfekt til perlehyggen. Den rummer to søde fastelavnskatte, en fastelavnstønde med pynt, slik til tønden, glade festlige klovne med balloner, og småt pynt til en troldegren, et fastelavnsris, eller bordpynt til en fastelavnsfest. Når du køber en e-bog kan du komme igang med perlerierne med det samme, da den sendes automatisk til din mail lige efter købet - så vær opmærksom på du får indtastet den rigtige mail ved betalingen.

kr. 79,00

ADVENTSPERLERIER – e-bog

NU er det endelig blevet tid til juleperlerier! I år har jeg lavet denne fine advents e-bog til jer, med 4 forskellige hyggelige 3D perleprojekter, samt tallene 1,2,3,4, som kan bruges til at markere adventsgaverne. Mønstrene kræver en del mønstre og masser af perler, men er du til et lidt større perleprojekt, der ender med at pynte virkelig fint - er denne e-bog den helt rigtige at bruge perlehyggen på! Mønstrene kræver op til 4 kvadratiske perleplader, der klikkes sammen til én plade. Dette er en digital bog, hvilket vil sige du lige efter sit køb modtager en mail med e-bogen, som en vedhæftet PDF fil. Derefter printer du selv filen ud, eller perler løs ud fra din computer, Ipad eller mobil. GOD PERLELYST!

kr. 129,00