Er du medlem af Perleklubben kan du logge ind her

kr. 0.00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

kr. 0.00 0

Kurv

Ingen varer i kurven.

PERLEUNIVERS

kr. 249.00

Perler kan laves af alle i familien – og især mønstrene i PERLEUNIVERS vil give inspiration til spændende og flotte perleprojekter, hvor hele familien, store som små, kan samles om perlehyggen.

PERLEUNIVERS rummer 4 forskellige magiske universer.

Den fortryllede skov, På havets bund, Det ydre rum & fortidens kæmper.

De forskellige universer rummer mønstre nok til, at du selv kan perle dig din helt egen udgave af hvert univers. Denne bog rummer også de største mønstre jeg har udgivet i en bog, der er alt fra mønstre på én enkelt plade, til mønstre op til 10 plader.

PERLEUNIVERS er min 10. perlebog og en jubilæumsudgivelse. Den rummer knap 50 helt nye perlemønstre, og derfor næsten det dobbelte af mine andre perlebøger.

+ du får et ekstra mønster vedlagt sammen med bogen!

 

Jeg håber af hele mit perlehjerte, at du og I får den bedste perlehygge derhjemme med denne bog, og at I sammen får skabt jeres helt eget perleunivers.

 

Kan du ikke vente?
så snup en e-bog, & få den sendt til din mail med det samme!
Mine mini e-bøger her på webshoppen er delt op i mindre kategorier, så du i hver e-bog får mellem 8-10 perlemønstre du straks kan gå igang med!
Kontakt

Har du spørgsmål til bøgerne, eller har du spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet, så kontakt mig på: perlerier@anjatakacs.dk

Ønsker du et samarbejde, eller er du forhandler og ønsker at have perlebøgerne i din butik, så skriv endelig.

©Krea By Anja Takacs – Alle rettigheder forbeholdt. CVR: 38548050