Er du medlem af Perleklubben kan du logge ind her

kr. 0.00 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

kr. 0.00 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

PERLEJULETID

kr. 249.00

Med PERLEJULETID i hjemmet er der ingen risiko for at mangle juleperlerier, eller idéer til perlehyggen. Bogen rummer 30 af de sødeste, mest julede og magiske juleperlerier der til dato er lavet. 

Et par af figurerne kender vi fra tidligere, fx. Julemanden fra PERLEJUL, i denne bog ser vi ham i nye udgaver og versioner, så han får lidt mere historie på sig – han får sig fx en slapper i sin lænestol, efter en lang dag på værkstedet.

Udover det kan I opleve julemor der serverer risengrød, isbjørne der hjælper med gaverne, Rudolf der flyver højt i luften med Julemanden i sin kane, det fineste pyntede juletræ godt med gaver under, søde nisser fra julemandens værksted og meget mere..

Bogen rummer både de helt små mønstre der kan være på én plade, og mønstre der fylder flere plader man klikker sammen. På den måde kan man sidde sammen uanset alder og kompentencer og perle løs, da der er perlerier i bogen på alle niveauer.

PERLEJULETID er den 11. bog i samlingen, men dog ikke den første juleperlebog! Jeg knuselsker at lave juleperlerier, så det bliver nok heller ikke de sidste!

AF HELE MIT PERLEHJERTE, RIGTIG GOD PERLEJULETID! 

 

Kan du ikke vente?
så snup en e-bog, & få den sendt til din mail med det samme!
Mine mini e-bøger her på webshoppen er delt op i mindre kategorier, så du i hver e-bog får mellem 8-10 perlemønstre du straks kan gå igang med!
Kontakt

Har du spørgsmål til bøgerne, eller har du spørgsmål til en bestilling du allerede har lavet, så kontakt mig på: perlerier@anjatakacs.dk

Ønsker du et samarbejde, eller er du forhandler og ønsker at have perlebøgerne i din butik, så skriv endelig.

©Krea By Anja Takacs – Alle rettigheder forbeholdt. CVR: 38548050